Aktiviteter

ADRESSE

Boeletvej 35

8680 Ry

TELEFON

+45 91 10 28 24

EMAIL

Kontakt@bornefolkemodet.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-15.00

AMBASSADØRMØDER

 

 

Den 18. maj 2017

For at finde ud af hvad et Børnefolkemøde er for noget og få gode ideer og input til en masse sjove aktiviteter, er der blevet lavet et ambassadørkorps. Tanken er, at det er børnene selv, der er medudviklere af projektet.

 

Ambassadørkorpset er sammensat af børn fra mange forskellige skoler i Skanderborg Kommune og mødes cirka en gang i måneden. Hver gang besøger vi et nyt sted og temaerne skifter undervejs. Dog har de det til fælles, at børnene er aktive og gennem leg og fantasi arbejder med emner, der knytter sig til ”det gode børneliv”.

 

Har du lyst til at være med? Du er meget velkommen til at blive ambassadør og sammen med mere end 50 andre børn være medskaber af Børnefolkemødet 2017! Det er ikke nogen forudsætning, at du deltager i alle møderne eller har været med fra starten - hver gang kommer der nye til. ☺ .

 

Ønsker du at blive Børneambassadør? Så skriv til Sekretariatet for Børnefolkemødet for nærmere information.

 

 

_____________________________

_____________________________

AKTIVITETER

HERUNDER FINDER DU INFORMATIONER TIL DE KOMMENDE AKTIVITETER FOR BØRNEFOLKEMØDET.

BØRNEKONFERENCE

 

Den 26. april 2017

 

Børnekonferencen finder sted på Skanderborg Fælled d. 26 april 2017 fra klokken 10 til 14. Børnekonferencen skal ses som børnenes dag og handler om at sætte ”det gode børneliv” i fokus. Tanken er, at det er børnene selv, der er med til at skabe indholdet på dagen – det er deres stemmer, der skal høres og de emner de syntes er interessante, der gennem leg og fantasi skal arbejdes med. Det bliver en dag med fuld fart over felten og med en masse sjove aktiviteter, der er med til at sætte demokrati i børnehøjde.

 

Tilmelding foregår gennem skolerne. Skriv til Sekretariatet for Børnefolkemødet for nærmere information.

BØRNEFOLKEMØDET 2017

Den 3.-5. juni 2017

 

BØRNEFOLKEMØDET 2017 afholdes i naturskønne omgivelse ved havnen i Ry. Lige ved siden af pavillionen finder du vores Børnefolkemøde-telt som oser af liv, leg og fantasti. Vi sætter demokrati i børnehøjde gennem fælleskabende aktiviteter som sang, musik, bål og samtale. Du kan også komme og bidrage til det kunstværk som næsten 300 børn startede på at lave til Børnekonferencen på Fælleden i april. Og tag gerne din familie med - om søndagen kan I sammen komme på Børnefolkemøde-stafet.

 

BØRNEFOLKEMØDET afholdes i forbindelse med Ry outdoor festival.

 

Alle er velkomne.

Og det hele er GRATIS.

Vi glæder os til at se jer.

 

Se hele programmet her

Copyright @ All Rights Reserved