Forældre & skole info

ADRESSE

Boeletvej 35

8680 Ry

TELEFON

+45 91 10 28 24

EMAIL

Kontakt@bornefolkemodet.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-15.00

FORÆLDRE OG SKOLE INFO

FORÆLDRE INFO

 

Er dit barn børneambassadør?

Har du nogle spørgsmål vedrørende tidligere eller kommende ambassadørmøder, kontakt da endelig sekretariatet for Børnefolkemødet. I kan læse mere om, hvad det vil sige at være børneambassadør under fanen aktiviteter.

 

Har jeres familie lyst til at være en del af Family Camp eller nogle af de mange andre aktiviteter, der finder sted i pinsen fra den 2. - 5. juni på Sletten samt i og omkring Ry, så kan der købes billetter under fanen køb billet.

SKOLE INFO

 

Børnefolkemødet er blevet til i samarbejde med en række skoler fra hele kommunen. Vi er rigtig glade for den store opbakning vi har mødt. Der vil løbende blive afholdt forskellige aktiviteter, hvor man som skole har mulighed for at deltage.

 

Foruden at man som skole kan være repræsenteret gennem ambassadørkorpset, er der også mulighed for at deltage til Børnekonferencen 2017 på Skanderborg Fælled.

Billeder og video til offentlig brug

Til vores arrangementer kan der blive taget situationsbilleder og videoer, hvor børnene indgår. Disse kan blive brugt offentligt. Hvis dit barn ikke må gengives af billeder eller videoer, kontakt da Sekretariatet for Børnefolkemødet her.

Copyright @ All Rights Reserved